Foto,  Ur vardagen

Protestlista?

vinterhav

NyVana igår kväll i fem minusgrader – härligt – nu är det minus femton. Vintern håller i sig och jag tycker det är helt sagolikt vackert. Vill att kylan ska dröja kvar och ge oss en härligt vit jul, men jag har hört ryktas att det ska bli plusgrader nästa vecka. Nej, säger jag, det vill jag INTE ha! Kan man skriva på någon protestlista någonstans? Någon som vet…? I’ll be the first one to sign it!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.