Protestlista?

vinterhav

NyVana igår kväll i fem minusgrader – härligt – nu är det minus femton. Vintern håller i sig och jag tycker det är helt sagolikt vackert. Vill att kylan ska dröja kvar och ge oss en härligt vit jul, men jag har hört ryktas att det ska bli plusgrader nästa vecka. Nej, säger jag, det vill jag INTE ha! Kan man skriva på någon protestlista någonstans? Någon som vet…? I’ll be the first one to sign it!

Om skapica

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com
Det här inlägget postades i Foto, Ur vardagen. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Protestlista?

  1. Anette skriver:

    Brrr … då har ni lite kallare än oss ! Vill inte heller ha plusgrader ;(
    Vilken fin bild !!!!! ( var ju inte meningen att efterapa dig i i fototrissen )
    ha en toppen dag o klä dig varmt vännen !!!
    kram

  2. Fina bilder på vackert vinterlandskap 🙂 håller tummarna för att det INTE blir plusgrader, för blask & slask gör sig inte alls lika bra på bild… ha det gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *