Snart vänder det


Indoor walking igår, Nyvana ikväll och indoor walking i morgon. Jag jobbar för att inte bli sjuk och tycker att träning är ett väldigt roligt sätt att hålla sig frisk på. Och nu ska julkilona brännas bort innan de ens hittat hit. Mota Olle i grind liksom. Nejdå, så är det inte riktigt, men det är skönt att förutom NyVana kunna ägna sig åt träning inomhus så här vintertid, när det inte är det allra roligaste eller lättaste att ge sig ut och jogga. Men jag saknar de där turerna i skogen och längtar till lite ljusare kvällar. Och snart vänder det…

4 reaktion på “Snart vänder det

  1. Hinner inte hem från jobbet till NyVana idag tyvärr. Tar min walking ute på Älvstranden idag i samband med jobbet. Hoppas på nästa vecka istället.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *