Träning,  Ur vardagen

Snart vänder det


Indoor walking igår, Nyvana ikväll och indoor walking i morgon. Jag jobbar för att inte bli sjuk och tycker att träning är ett väldigt roligt sätt att hålla sig frisk på. Och nu ska julkilona brännas bort innan de ens hittat hit. Mota Olle i grind liksom. Nejdå, så är det inte riktigt, men det är skönt att förutom NyVana kunna ägna sig åt träning inomhus så här vintertid, när det inte är det allra roligaste eller lättaste att ge sig ut och jogga. Men jag saknar de där turerna i skogen och längtar till lite ljusare kvällar. Och snart vänder det…

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.