Paparazzi

Jag är med och tävlar om en goodiebag hos Anette. Det är en fototävling på temat ”Det som göms i snön”. Kul. Hade man vetat detta innan det började snöa hade man ju planterat ut något där ute. Men jag hittade faktiskt något som gömt sig i snön – min alldeles egna paparazzifotograf. 😉

Om skapica

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com
Det här inlägget postades i Foto. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Paparazzi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *