Foto,  Fototriss

Fototriss – reflektioner

Så var det dags för ett nytt fototrisstema – reflektioner – och här kommer mitt bidrag:

Den speglar (förutom motiven i sig) att vi närmar oss jul, att det är vintervitt ute samt att jag älskar att omge mig själv med vackra blommor och att fotografera dem. Och till kvällen blir det en liten kopp varm glögg. Mmm…

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

34 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.