Ur vardagen

Morgonstund i vinterskrud

Det har ljusnat lite, solen är på väg upp i öster, termometern visar på -12° och det kommer att bli ännu en strålande vacker vinterdag här i Kungsbacka. Snön ligger kvar och bäddar in vår lilla stad i en vintrig och julig skrud. Det är vackert. Jag är glad. Och idag är vi hellediga. Kan bara göra det som faller oss in. Läste att det är julmarknad i Gottskär och loppis i Särö. Kanske kunde vara något…? Hmm, tål att tänkas på. Vad gör du idag?

 

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.