PhotoShop,  Ur vardagen

Sjutton minus

Igår skickade vi ut inbjudningarna till nyår och nu får vi se hur det går. Det ska bli jättespännande att se hur det här tas emot av de inbjudna. :O)

Fredag idag och det känns skönt. Jag vaknade tyvärr med huvudvärk och började denna dag med två Panodil. Det är sjutton minusgrader ute, jag förväntar mig en strålande vacker vinterdag och ser fram emot att ta en liten lunchpromenad i solen, så jag hoppas huvudvärken ger med sig här under morgontimmarna. Tredje dagen nu…

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.