Foto,  Ur vardagen

Julen vecklar ut sig

En huvudvärk som hette duga satte agendan för dagen igår. Jag gick runt i lugnt tempo och blängde på världen – såg nästan arg ut – men det värkte så i huvudet. Det släppte något efter lunchtid och blev lite bättre, men någon träning orkade jag inte med. Det blev en lugn kväll hemma tillsammans med maken istället.

Pysslade med lite saker som har med nyår att göra… Jag kan inte säga så mycket mer än, men jag tror det kommer att bli kul och en väldigt annorlunda nyårsfest som vi ordnar.

Annars håller julen på att veckla ut sig så smått här hemma. Hyacinterna kommer snart att sprida sin väldoft i vårt hem, amaryllisen står och väntar på att få visa upp sin praktfulla blomma och jag börjar planera för vilka julklappar som ska inhandlas och vilka sorters julgodis vi ska baka i år. Rocky road:en är förstås självklar och handen på hjärtat, vem behöver egentligen något annat godis när man har den?

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

2 kommentarer

    • skapica

      Har fått recept på en ny variant i år, med mjöklchoklad, geléhallon och lakritsdumle i… Kan det vara något tro?
      Tack, men huvudvärken hänger i – började dagen idag med två Panodil. :o(

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.