Foto,  Träning,  Ur vardagen

Lillördag

Ja, det är det idag alltså – lillördag. Inte för att det betyder något speciellt för mig mer än att det är mitten av arbetsveckan men ändå.

Igår var det bara fru M och jag som tog oss till NyVana. Och eftersom så var fallet skojade vi till det lite och tog oss upp till slingan i Fors istället för att gå den vanliga stadspromenaden. Det var härligt att pulsa fram i snön i skogen och även om det var flera minusgrader var det inte det minsta kallt.

Idag blir det dock träning inomhus. Jag har bokat in mig på indoor walking på Friskis. Det är en av favoritledarna som har passet så det ska bli jättekul.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.