Foto,  Ur vardagen

Så mycket ljusare

Härligt, det snöade så gott som hela dagen igår och det kom  m – a – s – s – o – r  med snö! Det känns lyxigt att få det vintervitt, kallt och vackert så här tre veckor innan jul. Vintern kom som på beställning och jag är glad. Det händer något med världen när den bäddas in i snö. Och allting blir så mycket ljusare. 🙂

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.