Foto,  PhotoShop,  Ur vardagen

Perfekt start på veckan

Enkel animering gjord i PhotoShop

Snön faller gnistrande vit från himlen idag, måndagen den tredje december. Perfekt tajming! Alla adventsljusstakar och stjärnor är på plats, glöggen är provsmakad (mmm, den var god) och nu känns det helt rätt att vintern kommer på allvar. Det är närmare tio grader kallt och jag trivs som fisken i vattnet. Hoppas det klarnar upp under dagen också så att vi får lite sol över det vita snötäcket. Det vore en perfekt start på den här veckan.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.