Foto,  Ur vardagen

Kungsbacka julmarknad 2012

Solen sken, det var ett antal minusgrader, vi klädde oss väl (trodde vi) och promenerade ner till stan. Där möttes vi av ett sällan skådat folkvimmel. Hur mysigt som helst. Precis så där ska det vara när det är marknad på torget. Kändes som en riktig julmarknad för första gången på år och da’r.

Hungern slog till och vi testade den nya korvan på torget – MUSTARD. Mums, måste jag säga. Jag äter inte ofta eller gärna korvmat, men maken är barnsligt förtjust i korv med bröd. (Han kan aldrig åka hem från IKEA utan att köpa korv, till exempel… Det är nog det bästa han vet med det varuhuset) Idag gjorde jag dock ett undantag alltså och jag blev positivt överraskad. Korven smakade gott och brödet var frasigt och gott… Mmm.

Så lyssnade vi till luciatruppens skönsång, vandrade runt bland diverse stånd, tittade på juliga saker, och gick in och ut ur butiker. Riktigt mysigt, men så gick solen i moln och det blev rejält bistert. Frös om både fingrar, knän och tår… Vi fick ganska bråttom hem och jag lovar dig – vägen hem från stan har aldrig känts längre. Brrr! Det var skönt att få komma in i värmen kan jag säga.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.