Första advent

Första advent och första ljuset tänt. Julmarknad. Kyla. Frusna tår och kalla kinder. Så vackert, så stämningsfullt och så underbart… Bjuder på lite bilder från dagen senare, men nu först ska vi ta igen ”Så mycket bättre” som vi missade igår kväll då vi var på julfest.

Om skapica

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com
Det här inlägget postades i Foto, Ur vardagen. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Första advent

  1. Agneta skriver:

    Fin bild med annorlunda vinkel! :-)!

  2. Lissen skriver:

    Fin vinkel och stämningsfull bild

    Ha en fin vecka. // Lissen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *