Jag är i final

Nu i morse när jag kom in på bloggen hade jag fått en kommentar från Helena som driver fotoutmaningen Fototriss. Jag och sju andra har bland 157 deltagare tagit oss till final med våra bilder på temat ljus. Jag blev jätteglad! Känner mig hedrad att bland så många underbara bidrag komma så långt i tävlingen. Hela min triss hittar du här. Ta gärna en titt på alla finalbilderna – och rösta gärna på mig! :O)

 

Om skapica

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com
Det här inlägget postades i Ur vardagen. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Jag är i final

 1. Anette skriver:

  Men du e ju såååå duktig !! Grattis!

 2. Amc skriver:

  Ett stort grattis, håller tummar och tår, var precis inne och röstade på dig.

 3. Linda Johansson skriver:

  Självklart röstade jag på dig, jättefina bilder!!

 4. Sami skriver:

  Grattis! Jag hann inte lägga ihop någon triss denna omgång 🙁
  Ska titta vem jag ska rösta på nu, har ett speciellt öga öppet för din triss 🙂

 5. Ann skriver:

  Röstat på dina fina bilder!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *