Foto,  Ur vardagen

I den bästa av världar…

Redan onsdag och ikväll är det sista gången på skrivkursen. Jösses vad tiden har gått fort! Jag kommer att sakna onsdagskvällarna på Molinsgatan och att under veckorna få texter intrillandes på mejlen. Bra, roliga och intressanta texter; historier som berättas, människoöden som beskrivs, dikter och berättelser som berör. Ja, det har varit lite som att ”komma hem” att gå den här kursen och jag är redan sugen på att gå en ny till våren. Helst tillsammans med alla i gruppen. Men så kommer det ju inte att bli förstås, fast i den bästa av världar…

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

6 kommentarer

 • Elisabeth Möller

  Hej Jessica!
  Det är svårt att inte följa din blogg: alla vackra bilder, vardagliga saker som arbete, träning, familj osv. Nu har jag tittat in på din nya blogg spännande.
  Kram Elisabeth

 • Empey

  I like whatever i see i really am just adhering to a person. Appear in the future to choosing your net sale page nevertheless again. serwis zabezpieczania danych Wielkopolska

  • skapica

   Thank you for your comment. I’m not quite sure I understand what you mean, ’though. But I think you were expecting this to be a net sale page, which it’s not. This is just an every day blog with at lot of pictures of things I think are beautiful, noteworthy or odd. I’m practising my skills in photography, take pictures of flowers and all kinds of things I have at home, play around with light, edit in PhotoShop and share my pictures with whom ever wants to take a look. I’m glad you found my blog, and I hope you’ll return – although I’m not selling anything. Oh, by the way, if you WANT to by something you see on here I might just want to sell it to you anyways. Just ask and I’ll make you an offer. ;o)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.