I den bästa av världar…

Redan onsdag och ikväll är det sista gången på skrivkursen. Jösses vad tiden har gått fort! Jag kommer att sakna onsdagskvällarna på Molinsgatan och att under veckorna få texter intrillandes på mejlen. Bra, roliga och intressanta texter; historier som berättas, människoöden som beskrivs, dikter och berättelser som berör. Ja, det har varit lite som att ”komma hem” att gå den här kursen och jag är redan sugen på att gå en ny till våren. Helst tillsammans med alla i gruppen. Men så kommer det ju inte att bli förstås, fast i den bästa av världar…

6 kommentarer till ”I den bästa av världar…

  • Hej Jessica!
    Det är svårt att inte följa din blogg: alla vackra bilder, vardagliga saker som arbete, träning, familj osv. Nu har jag tittat in på din nya blogg spännande.
    Kram Elisabeth

  • I like whatever i see i really am just adhering to a person. Appear in the future to choosing your net sale page nevertheless again. serwis zabezpieczania danych Wielkopolska

    • Thank you for your comment. I’m not quite sure I understand what you mean, ’though. But I think you were expecting this to be a net sale page, which it’s not. This is just an every day blog with at lot of pictures of things I think are beautiful, noteworthy or odd. I’m practising my skills in photography, take pictures of flowers and all kinds of things I have at home, play around with light, edit in PhotoShop and share my pictures with whom ever wants to take a look. I’m glad you found my blog, and I hope you’ll return – although I’m not selling anything. Oh, by the way, if you WANT to by something you see on here I might just want to sell it to you anyways. Just ask and I’ll make you an offer. ;o)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *