The glögg of the year

Till helgen är det första advent och här ska förstås pyntas och göras fint inför det. Så himla mysigt! Och precis i lagom tid inför det dök våra gäster i helgen som var upp med en gåva i form av en flaska av årets Blossa-glögg. Den är jag väldigt nyfiken att smaka på. Kanske blir en liten kopp utav den på söndag eftermiddag, i det första adventsljusets sken… Har du smakat den? Vad tyckte du?

10 reaktion på “The glögg of the year

  1. Jag gillar ju inte alkohol glögg … visst e det konstigt med tanke på att jag gillar rödtjur ???
    Så nej jag har inte testat den !! Hoppas den faller dig i smaken ; lät spännande !
    Kram

  2. Måste säga att jag blev positivt överraskad av årets glögg. Dricker mest Blossas alkoholfria apelsinglögg annars. Kanske just därför jag gillar denna. Yuzu är just en blandning av grape och mandarin. Riktigt god 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *