Glad att jag vågade!

God måndagsmorgon! Ännu en regnig dag att ta itu med och saker att göra. Idag står däckskifte och ett besök till lilla mamma på min agenda. Men först jobb och en ny, trevlig kollega börjar hos oss idag. Spännande!

Å så en liten tacksamhetstanke så här på morgonkvisten: Jag är så otroligt glad över alla fina kommentarer och alla besök från både gamla och nya läsare jag fått till bloggen de senaste dagarna.

Jag var såklart glad åt alla besök och kommentarer tidigare också, men jag var lite rädd att jag skulle ”tappa” i och med bloggflytten. Men det har visat sig att många har hittat hit och det är värt superdupermycket för mig! Tack igen! Det här kan bli hur bra som helst, känner jag nu. Glad att jag vågade!

5 kommentarer till ”Glad att jag vågade!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *