Foto,  Ur vardagen

Tack

Ett litet tack kan vara på sin plats idag. Ett tack till dig som besöker min blogg, läser mina inlägg, tittar på mina bilder, lämnar kommentarer och har tålamod med mig. Det går sakta framåt med nya bloggen, och jag är envis när det gäller att få sådana här saker precis som jag vill ha dem. Men jag är inte framme än på långa vägar, att lära sig ett helt nytt verktyg gör man tydligen inte på en dag, men jag jobbar på.

 

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.