Foto,  Ur vardagen

Story telling

Lördag eftermiddag och jag ska strax börja ägna mig åt lite story telling. En saga ska skrivas för skrivkursens räkning och jag har precis laddat upp med ett tänt doftljus. En flaska vatten står här på skrivbordet intill mig och snart ska fingrarna få jobba på tangentbordet. Sen är planen att jag ska pilla lite med bloggen; det ska bli så roligt att komma i ordning med Skapica.se. Vad gör du idag?

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.