Story telling

Lördag eftermiddag och jag ska strax börja ägna mig åt lite story telling. En saga ska skrivas för skrivkursens räkning och jag har precis laddat upp med ett tänt doftljus. En flaska vatten står här på skrivbordet intill mig och snart ska fingrarna få jobba på tangentbordet. Sen är planen att jag ska pilla lite med bloggen; det ska bli så roligt att komma i ordning med Skapica.se. Vad gör du idag?

Om skapica

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com
Det här inlägget postades i Foto, Ur vardagen. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Story telling

  1. Ann skriver:

    Hej! Idag stod funktionärsjobb på Kungsbacka Ridklubb på min agenda och planering inför ett party vi ska ha hemma hos oss på fredag för 16 personer. Skoj med planeríng inför det. Vilka frger ska man duka med, vilka blommor ska jag ha på bordet m m. Jättekul!

  2. to showcase skriver:

    I go to see day-to-day a few web sites and sites to read posts, but this website offers quality based content.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *