Foto,  Ur vardagen

Fredagslyx


Nöjd med bloggflytten, med att jag sovit gott och med att det är fredag. Det finns med andra ord mycket att vara tacksam för denna morgon. Dessutom jobbar jag kortdag – bara fram till tolv. Kompar ut tidigare och ser fram emot att helgen kommer att bli en smula längre än i vanliga fall. Lyxigt värre.

Ikväll har vi planerat middag med kära gäster från Trollhättan och det ska det fixas lite inför – handlas, grejas och förberedas – men för övrigt är helgen som det där tomma, oskrivna arket papper jag så mycket uppskattar att ha framför mig; mitt att fylla med precis vad jag vill. Ahhh…

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.