183 motionspass

Print????????????????????????????????????????????????????????????????????????


Print2016-12-11
Hade inte tänkt göra den här 2016 men eftersom det var några i gruppen som ville fortsätta blev jag så glad och bestämde mig för att det fick bli ett år till.  Nu närmar vi oss slutet på det här året och frågan är – hur gör vi 2017…?


183_20152015-01-02
Japp,så var vi igång igen! För tredje året i rad Jag vet några stycken som redan börjat registrera sina aktiviteter och jag är så glad för det. Det här ska bli kul och jag ser verkligen fram emot att få följa er allihop under året. Jag var lite dålig på att uppdatera hur det gick här under slutet av 2013 och hela 2014 men 2015 ska jag försöka bli bättre på det.


2014-11-23
#183pass2015
Ja, vi närmar oss nu slutet av 2014 och jag har precis bestämt mig för att jag ska ha som ett av mina träningsmål för 2015 att liksom 2013 och 2014 röra på mig minst varannan dag. Gör man det blir det 183 pass under ett år. Jag har inte summerat 2014 ännu, men är redan taggad inför nästa år. Det skulle vara väldigt roligt om vi blev ett litet gott gäng 2015. Är du på? Kommentera gärna här och/eller häng på via Instagram: www.instagram.com/jesson69.

183pass


2013-07-01

Igår sjorde maken och jag en cykeltur på c:a 1, 6 mil i ganska raskt tempo. Det blev därmed mitt etthundrafyrtioandra träningspass för året och i och med det har jag bara 41 pass kvar att köra i år för att klara av utmaningen. Det ska jag nog fixa utan problem om jag får hålla mig frisk, hel och skadefri.


2013-04-01

Idag noterar jag mitt sjuttiotredje motionspass för i år i almanackan. Hur går det för er som antog utmaningen i januari? Funkar det? Jag tränar och rör på mig massor och är skitstolt över mig själv som idag bara trampade iväg på måfå ut på Onsalahalvön och en mil hemifrån bestämde mig för att trampa runt hela varvet runt Vallda och hem igen.

Misströstade lite när jag långt ute på Onsalalandet såg skylten VALLDA 11 – det blåste som fasen där ute och kändes jädrigt mycket på landet med lång väg hem till Kungsbacka. Men den som tagit Fan i båten får ro honom i land har jag lärt mig. Så det gjorde jag. Nästan två timmars cykling blev det och totalt 3,3 mil. Härligt!


183

2013-01-01 – nu drar vi igång!

Utmaningen består i att vi minst varannan dag under 2013 ska utföra något i motionsväg. Det kan handla om att ta en lunchpromenad, jogga en mil, köra ett spinningpass, dansa bugg, cykla, simma eller gå på gymmet. Allt som räknas som motion för dig räknas här. Det viktiga är inte vad du gör – hur mycket eller hur länge du rör dig – utan ATT du rör dig och att det känns bra och viktigt för dig.

Var och en jobbar efter sin egen förmåga och mot sina egna mål. Hit kan du alltid komma för att lämna en kommentar om hur det går för dig, berätta hur du mår och/eller få pepp och stöd från mig och de andra deltagarna. Väl mött!

 

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.